Uluslararası ticaret dinamik bir pazardır. Bu pazarda başarılı olmak için hem güvenilir hem de etkili nakliye hizmetlerine ihtiyaç var. Nakliye ve lojistik firmaları arasında yılların getirdiği tecrübe ve profesyonellik ile yol alan firmalar, Türkiye ile işbirliği yapan ülkeler arasında köprü kurarak ticaretin sınırları aşmasında büyük rol oynuyor.

Türkiye’nin işbirliği ve ticaret yaptığı ülkeler arasında Gürcistan, coğrafi konumu ile önemli bir yere sahiptir. Orta Asya ile Doğu Avrupa arasında bir geçiş noktası olmasının yanı sıra Karadeniz’e kıyısı sayesinde denizyolu taşımacılığı da rahatlıkla gerçekleştirilir. Ayrıca Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demiryolu hattının önemli bir parçası olan Gürcistan, bu demiryolu hattı ile taşımacılığı kolaylaştırır.

Gürcistan’ın uluslararası ticarette sahip olduğu avantajlı konum, ülkemizle olan işbirliği ve etkili bir nakliye hizmeti ile firmalar bu dinamik pazarda kolay yer edinebilirler. İki ülke arasında ticaretin gelişmesinde lojistik hizmetlerin önemi tartışılmaz. Gürcistan nakliye firmaları arasında öncü firmalardan biri Arı Nakliyat’tır.

Arı Nakliyat, işini dünya sahnesine taşımak isteyen firmalar için etkin çözümler sunar. İşini büyütmek isteyen ve başka hiçbir ayrıntıyla kafasını yormak istemeyen bir işletme için sadece hizmet sunmaz, aynı zamanda iş ortağı olarak hareket eder. Sorumluluğu üstlenerek güvenilir, hızlı ve sorunsuz nakliye hizmetleri gerçekleştirir. Karayolundan denizyoluna, demiryolundan havayoluna her türlü lojistik gereksinimi karşılar. Bu nakliye türlerini karşılayabilecek alt yapısı ve deneyimi olan firma, geniş hizmet yelpazesi sayesinde müşterilerine göre özel çözümler sunabiliyor.

Arı Nakliyat, sahip olduğu altyapı ve deneyimle gerek büyük hacimli yükleri gerekse proje taşımacılığına ait detaylı planlama ve ekipman gerektiren taşımacılık alanını en iyi şekilde gerçekleştirir. Firma kendi başarısının altında yatan en önemli sebebin, kadrosunun uzmanlığına, araç filosunun modern teknolojiyle donatılmasına borçlu olduğunu söyler.

·       Modern araçları yüklerin güvenli şekilde taşınmasını sağlar.

·       İşleri titizlikle yürüten ekibi her zaman çok iyi planlama yapar.

·       Yapılan lojistik plan müşteri özelinde, müşterinin ihtiyacına göre düzenlenir.

·       Planın koordine edilmesi ve yönetilmesi profesyonelce gerçekleştirilir.

Spor ve Moda Birleşti: Şu Anda Takip Edilmesi Gereken Giyim Trendleri Spor ve Moda Birleşti: Şu Anda Takip Edilmesi Gereken Giyim Trendleri

·       Gelişen her türlü zorluğa karşı, yerine getirilebilecek bir çözüme sahiptir.

Gürcistan nakliye firmaları arasında yukarıda sıraladığımız maddeleri özenle ve eksiksiz şekilde uygulan Arı Nakliyat, müşterilerinin takdirini almaya odaklanır. Hangi sektörde olursa olsun, müşterileri hangi ürünü taşımasını talep ederse etsin müşteri ihtiyaçlarına gösterdikleri duyarlılık sayesinde, müşteriye uygun bir plan yaptıkları ve bunu stratejik şekilde uyguladıkları için yıllardır başarılı şekilde nakliye hizmetleri devam etmektedir. Özellikle uluslararası alanda ticaretini büyütmek isteyen ve uzman bir ekiple yol almayı düşünen işletmeler varsa Arı Nakliyat tam da onlara göre.

Yüklerin toplanması, paketlenip dağıtılması, depolanması ve sigorta işlemlerinin yapılarak sorunsuz bir gümrük geçişin sağlanması Gürcistan nakliye hizmeti veren Arı Nakliyat ekibi için çok kolaydır. Firma, müşterilerine lojistik danışmanlık vererek de yardımcı olur. Aynı zamanda nakliyenin her aşamasında bilgilendirerek müşterisinin bilgi sahibi olmasını arzu eder. Sıklıkla ihtiyaç hissedilen parsiyel nakliye ve frigo dorseli tırlarla soğuk ve donmuş ürünleri bozulmadan son derece sağlıklı bir şekilde istenen adrese ulaştırır. Karayolu taşımacılığında modern araçlarıyla ve deneyimli sürücüleriyle güvenli bir teslimat sağlayacağına dair teminat verir.

Arı Nakliyat, güvenilir taşıma vizyonuyla, etkili taşımacılık çözümleriyle, hızlı ve esnek şekilde gerçekleştirdiği teslimatla müşterilerine özenli ve avantajlı bir hizmet sunar. Müşterisinin yüküne, taşıma moduna ve aldığı hizmete bağlı olarak hesaplarını yapar ve her koşulda uygun fiyatlar vererek çalışır. Maliyetler firmalar arasında rekabeti tetiklemektedir. Arı Nakliyat, önceliği kaliteli hizmete verir ve müşterilerinin verdiği hizmetten memnun kalmasını ister.

Editör: Newstanitim Newstanitim