Törende 7 otomobil ve 2 motosiklet İl Emniyet Müdürlüğüne, 4 otomobil ise İl Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Vali Abdullah Erin, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Yunus Emre Karamanoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Volkan Güneş ile emniyet ve jandarma personeli katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin dört bir yanında gece gündüz 24 saat esasına göre fedakarca hizmet sunan Emniyet ve Jandarma teşkilatına, yeni araçların hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Erin, sözlerine şöyle devam etti:

“Sizler ülkemizin ve milletimizin en büyük övünç kaynağısınız.”

Alman Gurbetçi Kalbine Yenildi Alman Gurbetçi Kalbine Yenildi

“Milletimizin huzuru, ülkemizin birliği, beraberliği için fedakarca çalışan her iki teşkilatımızın değerli mensupları, sizler ülkemizin ve milletimizin en büyük övünç kaynağısınız. Evlerimizde huzur içerisinde oturuyor, çocuklarımız güven içerisinde okullarına devam ediyor ve gençlerimiz de memleketimizin dört bir tarafında hiçbir korku hissetmeden dolaşabiliyor ve geleceği için uğraş verebiliyorsa; canımız, malımız, bayrağımız ve bütün mukaddesatımız teminat altındaysa elbette bundaki en büyük aslan payı sizlerindir. Bunun için sizlere minnettarız.

“Güvenli; ili, ilçeleri ve köyleri hep birlikte inşa edeceğiz.”

Emniyet ve jandarmanın tabii ki zamanın koşullarına uygun şekilde; personel, araç-gereç ve teknolojik donanıma sahip olması gerekiyor. Bunun için de Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 20 yılda emniyet ve jandarmamıza büyük katkılar sunuldu. Bugün çok şükür her iki teşkilatımız, dünyanın birçok ülkesindeki aynı amaçla faaliyet gösteren güvenlik teşkilatlarıyla kıyasıya rekabet edebilecek noktaya geldi. Bugün envanterimize katacağımız araçlarla, güven ve huzur ortamının sayenizde hakim olduğu Isparta’mızı, daha güvenli hâle getirecek, insanlarımızın geleceğe daha güvenle bakabileceği ili, ilçeleri ve köyleri hep birlikte inşa edeceğiz.

“Suç ve suçlulara karşı sıfır tolerans içerisinde hareket edeceğiz.”

Isparta'nın huzurundan güvenliğinden zerre taviz vermeyeceğiz. Mevcudun üzerine yenilerini inşa etmek suretiyle, Isparta’yı sizlerin desteği ve Allah’ın izniyle 81 il içerisinde yaşanabilecek en huzurlu ve en güvenli şehir haline getirmenin olağanüstü gayretini ortaya koyacağız. Suç ve suçlulara karşı sıfır tolerans içerisinde hareket edeceğiz.

Ama elbette bunu hukuk içerisinde ve demokrasi içerisinde yerine getireceğiz. Bir taraftan devletle ve ortak değerlerimizle hiçbir sorunu olmayan vatandaşlarımızı kucaklarken, onlara devletin en merhametli tutumunu ortaya sergilerken, öbür taraftan da milletimizin huzurunu bozmaya yeltenen ve suç örgütleriyle, uyuşturucu tacirleriyle, tefecilerle ve halkımızın huzurunu bozmak için uğraş verenlerle de acımasız ve toleranssız bir mücadeleyi sergilememiz gerekiyor.” dedi.

Konuşmaların ardından İl Müftü Vekili Seyit Böğet’in yaptırdığı dua eşliğinde araçlar hizmete alındı.

Kaynak: Haber Merkezi