İş insanı İbrahim Demir tarafından 1998 yılında kurulan İDEMİR Yapı İnşaat Isparta ve çevre şehirlerde  önemli projelere imza atıyor.

Merkezini Isparta’ya tamamen taşıyan İDEMİR Yapı İnşaat, güller diyarında faaliyetine devam ederken diğer illere de projeler üretiyor. Türkiye’nin önemli merkezlerinde söz sahibi olan İDEMİR Yapı İnşaat Kütahya’da tamamlamış olduğu Dumlupınar Diorama Müzesi ve Kütahya Altıntaş Kaymakamlığı Hükümet Konağı gibi önemli yapıtlara imzasını attı. Antalya, Kütahya ve diğer kentlerde hizmet ağını geliştiren İDEMİR Yapı İnşaat, sosyal ve sportif faaliyetleri de destekliyor.

Isparta’ya ahde vefasını gösteren İDEMİR Yapı İnşaat Kurucusu İbrahim Demir, güller diyarına İRON Hotel’i kazandırmıştı.  İDEMİR Yapı İnşaat, dönemin şartlarına ve tercihlerine göre uygun konut üreterek ayrıca HES projelerinin taahhütlerini yerine getirerek çalışmalarına devam ediyor.

İ-DEMİR PREMİUM, BEYAZ SARAY PROJELERİ TAM GAZ

Deregümü’de İDemir Premium, Çünür-Mehmet Tönge bölgesinde Beyaz Saray projelerine devam eden, Antalya’da çok farklı projelere imza atan İDEMİR Yapı İnşaat Sahibi İbrahim Demir, çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Projelerin tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden İş İnsanı Demir, “Elimizde şu an Isparta il merkezinde 2 tane mevcut projemiz devam ediyor. Deregümü bölgesinde 3991 parsel Premium birinci etabımız mevcut. 24 adet 2+1 6 da iş yerimiz diğerler 3 + 1 konseptinde site olarak geçiyor. Muzaffer Türkeş de yine  Premium ikinci etap olarak geçiyor. 3987 metrekarelik alanda 10 parsel burada da bizim 48 adet meskenimiz var. Bu yaşam alanlarının 24 tanesi 2 + 1 diğerler 3 + 1 şeklinde.

Ayrıca Beyaz Saray  projemiz var. Çünür bölgesinde ama Mehmet Tönge yolunda. Burada da bizim 2 blokta 70 adet bağımsız bölümümüz bulunuyor. Buranın satışları %90 bitti. Yani  orada  dörde yakın  meskenimiz  var. Üretiyoruz, bizde üreticisiyiz, üretmeye devam ediyoruz. Bunlar akabinde bizim üçüncü etabımız var. İyi bir projemiz var. Kendi arsalarımız bunları da inşallah yeni yılda 2026 yılında başlamayı hedefliyoruz” dedi.

İSTİHDAM YARATALIM, DÖNGÜ HIZLANDIRALIM

İDemir Yapı olarak hedef büyülttüklerini dile getiren başarılı iş İnsanı İbrahim Demir, “Şimdi bizim temel prensibimiz ve hedefimiz; yakın illerde Kütahya, Antalya'daki çalışmalarımız oradaki yoğunluğumuz mevcut. Ancak yatırımları Isparta'ya çekiyoruz. Isparta da şu anda mevcutta. Konaklamada orta ve şık temiz bir otelimiz oldu. Akabinde Rent A Car- filo hizmeti vermekteyiz ve bu yatırımlar devam edecek.. Taahhüt işleri. Çok şükür ekmeğimizi kazanıyoruz. Rızkımızı çıkartıyoruz.  Şimdi  hizmet sektöründe nasıl ilerleriz, neler yapabiliriz, neler katabiliriz? düşüncesindeyiz. Şu anda bizim sadece şirket merkezinde 30’un üzerinde çalışanımız var.  İstihdam yaratalım, döngü hızlandıralım.

Antalya'da da bizim konut projemiz var. Mevcutta bizim 30 dairelik bir ruhsatı çıkmış, kendi arsamız var ve 210 dairede. Hemen fener mahallesinde kentsel dönüşüm modeliyle yaptığımız. Orada ortağımız var. Projemiz şu an başladı, devam ediyor.Şahsım firmam adına konuşuyorum.

 Isparta'ya inşallah getirip yatırımları devam edeceğiz.

Tingader, Miryokefalon Zaferi İçin 848 Hatm-i Şerif Düzenledi Tingader, Miryokefalon Zaferi İçin 848 Hatm-i Şerif Düzenledi

Biz15 yıldır Isparta’dayız. Bizim hedeflerimiz var, projelerimiz var, iyi bir vizyonumuz var, ekibimiz sağlam. İnşallah yatırımlarımız devam edecek ve insanların yakından takip etmeleri ve detaylı bilgi alma için ofisimize gelmelerini de bekleriz” diye konuştu.

“897 AİLEYİ EV SAHİBİ YAPTIK”

İnşaat sektörü ve ekonomi üzerine de konuşan İDemir Yapı  İnşaat Sahibi İbrahim Demir, “İnşaat sektörü yine istediğimiz seviyede gidiyor. Ama maalesef nakit ve likidite sıkıntısı var piyasada. Bunu biz biliyorduk zaten bir sene öncesinden hani bu şekilde olacağını, faizlerin işte bu Merkez Bankası politika faizlerinden kaynaklı satışların azalacağını biz bunu tahmin edebiliyorduk ve ön görümüz olduğu gibi gerçekleşiyor. Şu an işlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Kütahya İl Özel İdaresinde bizim 5  şantiyemiz vardı. Bunun üçünü teslim ettik. Son bir şantiyemiz var, çalışmalar devam ediyor. Bizim mevcut kemikleşmiş bir kadromuz var. Bununla ilgili bir durağanlık yaşamayacağız. Tabiiki konuttaki faizlerin düşmesini isteriz. İnsanların hele özellikle de bizim Isparta’mız, sahil kesimleri gibi değil. Buradaki insanlar memur ve orta gelire sahip insanlar. Hani bu faizlerle çok zor konut sahibi olmak.  Merkez Bankası, politika faizi ve reel piyasadaki faizler düştüğü takdirde insanlar ev sahibi olabilecek. Biz de yüzde elinde yüzde  50-60 peşinatı olanlara konut verebiliriz. Şu ana kadar Isparta’da tamamı site olarak 17 site ve 897 aileyi ev sahibi yaptık. Teslimatta da yekünde finansman düştüğü zaman bu faizler düştüğü zaman kredi veya  başka bir türlü takas da varsa konut sahibi olmak isteyene yardımcı oluyoruz Ayrıca 5 şantiye 4 teslim edildi. 1 tane devam ediyor. 1.Mustafa Kemal ilk okulu 2.altıntaş hükümet konağı 3.Dumlupınar Diorama Müzesi 4.Kütahya Valilik Kaymakamlık lojmanları bitti.  [13:08, 19.08.2024] Kütahya Bölcek İlkokulu devam ediyor” şeklinde konuştu.

İLETİŞİM KAYNAKLARI:

Tel :0533 419 91 65-0 (246) 201 27 58

E-mail :[email protected]

Adres :Fatih mah. 156.cadde no:22 merkez / ISPARTA

Muhabir: Ali Rıza Cesur