İş İnsanı İbrahim Demir tarafından 1998 yılında kurulan İDEMİR Yapı A.Ş., şehre 5 yıldızlı otel konforunda bir konaklama deneyimi kazandırdı.

Toplam 38 geniş ve ferah odasıyla hizmet veren otelde; sauna, hamam, buhar odaları ve dinlenme salonları bulunuyor. Ayrıca, 6 odasında jakuzi ve özel bölümler yer alıyor. Iron Loft Hotel, bu özellikleriyle kısa sürede Isparta’nın gözde otelleri arasında yerini almayı hedefliyor.

Iron Loft Hotel, donanımlı fiziki yapısı ve profesyonel ekibiyle Isparta’da konforlu bir konaklama arayanların yeni adresi olarak öne çıkıyor.

Ayrıca leziz lezzetleri de konuklarıyla buluşturan Iron Loft Otel, misafirlerine benzersiz deneyimler yaşatıyor.

Iron Loft Hotel’de konaklayan misafirleri için özenle hazırlanan kahvaltı çeşitleriyle güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz! Taptaze ekmekler, ev yapımı reçeller, doğal bal, köy yumurtaları, çeşit çeşit peynirler ve daha nicesi sizleri bekliyor.

Uzun yıllardır turizm ve otelcilik sektöründe çeşitli kurumlarda yöneticilik yapan otel müdürü Gökhan Çakır, İDEMİR Yapı A.Ş.’nin ailesine katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Çakır, otelin merkezi konumunun şehir dışından gelen misafirler için ulaşım kolaylığı sağladığını dile getirdi ve kısa süre önce açılmalarına rağmen müşterilerin gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduklarını belirtti.

İLETİŞİM KAYNAKLARI:

Adres: Fatih Mahallesi 4500. Sk. No:5, 32100 Merkez/Isparta

TELEFON: 0246 502 42 22

Havalimanı yolunda feci kaza: Yaralılar var Havalimanı yolunda feci kaza: Yaralılar var

WHATSAPP: 0506 502 42 22

Muhabir: Nadir Öngören