Isparta

Isparta'da Ters Yöne Giren Motosikletlere Ceza Yağmuru

Isparta'nın Mimar Sinan Caddesi üzerinde, Haber 32 ekibi tarafından dikkat çeken bir olayın araştırılması gündeme geldi.

Abone Ol

Haber 32 ekibi, caddenin sağ tarafından katılan 1738. Sokak'ta inceleme yaptığında, bölgede dikkat çeken bir durumu gün yüzüne çıkardı. Esnafın ihbarı üzerine harekete geçen ekip, sokağın girişine yerleştirilen tabelalarda tek yön olduğunu ve girişin yasak olduğunu belirten uyarıların olduğunu tespit etti.

Araştırmalar sırasında edinilen bilgilere göre, bu tek yön olan sokağa motosikletler ve özellikle moto kuryeleri, yasağa rağmen giriyor. Bu durumun ise ceza almalarına neden olduğu ortaya çıktı. Ekipler, dün gerçekleştirdikleri gözlemde sadece 5 dakika içerisinde 10'dan fazla motosikletlinin, tek yön olan 1738. Sokak'a girdiğini kaydetti.

Yerel yetkililer, bu konuda gerekli önlemleri almaya ve sokağın tek yön olduğuna dair bilincin artırılmasına çalışıyor. Motosiklet kuryeleri ise yasağa uymadıkları takdirde art arda gelen cezalarla karşı karşıya kalacak gibi görünüyor. İlerleyen günlerde, bölgedeki trafik düzenlemeleri ve denetimlerin nasıl etkili olduğunu görmek için haberin gelişmeleri takip edilmeye devam edecek.

Haber/ Ali Rıza Cesur