Tatilevi.co ile Unutulmaz Bir Tatilin Tadını Çıkarın Tatilevi.co ile Unutulmaz Bir Tatilin Tadını Çıkarın

Bulunduğum yerin kıble yönü neresi? Kıbleyi nasıl bulabilirim? Kıble hangi yönde gibi soruların cevabını burada bulacaksınız. Ev veya işyerinizin dışında yabancı bir yerde iken namaz kılmak istediğinizde en büyük telaşe elbette bulunulan yerin kıble yönü olmaktadır. Kıble yönünüzü hassas ve hızlı bir şekilde bulmanın yolunu sizlerle paylaşacağız.

Bilhassa yabancı ülke veya şehirlere seyahatlerimizde namaz kılmak istediğimizde karşımıza önemli bir sorun çıkabilmektedir. Acaba buranın kıble yönü neresi? İşte böyle durumlarda en büyük çözüm ortağımız اتجاه القبلة servisi olacaktır. Dünyanın neresinde olursanız olun kıble yönünüzü zahmetsizce ve hızlı bir şekilde bulmanın keyfini yaşamak için Al-Qibla.Net servisini kullanmanızı önermekteyiz. Google Maps alt yapısını kullanan bu serviste bulunduğunuz yer ile Mekke-i Mükerreme’deki Kabe-i Muazzama arasına çekilen kıble yönü hattı ile kıble yönünüzü pratik şekilde bulabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken şey, mobil cihazınızın konum servisini etkinleştirmeniz ve internetten al-Qibla.Net servisine bağlanmanız olacaktır. Artık size kalan bulunduğunuz yer ile Kabe arasına çekilen kıble yönü hattınızı etrafınızdaki cadde, sokak, ev ve diğer nesnelerden yararlanmak suretiyle kıble yönünüzü belirlemek olacaktır.

Dünyanın neresinde olursanız olun online haritalar ile kıble yönünü hassas bir şekilde tayin etme konforunu yaşamak isterseniz https://www.al-qibla.net servisini kullanın. Bu serviste bulunduğunuz yerin pusula için kıble derecesini de öğrenebilmektesiniz.