Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından hayata geçirilen “SDÜ Çocuk Üniversitesi” Projesinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

SDÜ’nün en genç bireyleri, Batı Yerleşkesi Çim Saha’da gerçekleştirilen mezuniyet töreninde keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadı. Tören, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alim Koşar, projede yer alan eğitimciler, çocuklar ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Koşar, SDÜ Çocuk Üniversitesinin ilk mezunlarını verdiğini belirterek, “Bu tür organizasyonlarda bulunmaktan ve sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımız bu süreçte birçok yetkinlik kazandı. Onlar bizim geleceğimiz ve geleceğin doktorları, mühendisleri öğretmenleri olacaklar. Üniversitemiz adına bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Projeye destek veren ailelere de ayrıca teşekkür ediyorum. Projenin devamını getireceğiz. Hayırlı olsun diyor ve çocuklarımızı kutluyorum.” dedi. 

Yavru Kızıl Akbaba Sağlığına Kavuşmayı Bekliyor Yavru Kızıl Akbaba Sağlığına Kavuşmayı Bekliyor

1 Temmuz- 23 Ağustos tarihleri arasında dört dönem halinde gerçekleştirilen “SDÜ Çocuk Üniversitesi” projesinde çocuklar sportif, sanatsal ve bilimsel etkinliklerle dolu bir eğitim dönemi geçirdi. 6- 15 yaş aralığındaki SDÜ personeli çocukları, proje kapsamında ebrudan yaratıcı yazarlığa, astronomiden felsefeye, basketboldan cimnastiğe kadar 15 farklı ders gördü.

Kaynak: Haber Merkezi