Sağlık ve sosyal hizmet profesyonellerinin en önemli sorunları arasında yer alan ve yıllardır devam kreş sorununu çözmek için çalışmalarını sürdüren Sağlık-Sen, Türkiye’nin dört bir yanına “Sağlık-Sen Kreş” açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk olarak Şanlıurfa’da Sağlık-Sen Kreş’in açılmasının ardından çalışmalarına hız veren Sağlık-Sen, ikinci kreşini Isparta’da açtı. 86 çocuk kapasiteli Sağlık-Sen Kreş, Isparta Şehir Hastanesi karşısında hizmet veriyor. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına göre eğitim veren Sağlık-Sen Kreş’de çocuklar yeteneklerini geliştirecek atölye çalışmalarına da katılabiliyor.

Hiçbir kâr amacı gütmeden sağlık ve sosyal hizmet profesyonellerinin çocuklarına hizmet veren Sağlık-Sen Kreş’lerin diğer illerde de açılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sağlık-Sen Kreş’in İkincisi Isparta’da Açıldı

GENEL BAŞKAN DOĞAN: DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Sağlık-Sen Kreş’le ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, “Hizmet odaklı ve üyelere dokunan sendikacılık diyerek yolbaşcılığımızı yapan Merhum Mehmet Akif İnan Ağabeyin izinden hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Sağlık-Sen Kreşimizin ikincisini Isparta’da sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın hizmetine sunduk. Başta Isparta Şube Başkanımız Mahmut Ağun olmak üzere, emek veren, çaba gösteren tüm yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. Göz nuru evlatlarımız için daha yapacak çok işimiz var” ifadelerini kullandı.

Sağlık-Sen Kreş’in İkincisi Isparta’da Açıldı

ISUBÜ’den 5 bilim insanı dünya listesinde ISUBÜ’den 5 bilim insanı dünya listesinde

ŞUBE BAŞKANI AĞUN: SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET ÇALIŞANLARIMIZIN ÇOCUKLARI BİZE EMANET

Sağlık-Sen TV’ye konuşan Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun ise, “Hiçbir kâr amacı gütmeden üyeye hizmet anlayışıyla Sağlık-Sen Kreş’imizi Isparta’da açtık. 86 öğrenci kapasitesine sahibiz. Kreş bünyesinde çocukların gelişimsel ve zihinsel yeteneklerinden ziyade topluma sağlam bir birey kazandırma politikası izliyoruz. Her işimizi bilimsel dayanaklı bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın çocukları bize emanet. Kendi çocuklarımız gibi yetiştirmek için gayret ediyoruz. Şu an Isparta piyasasına göre 4 bin TL daha uyguna hizmet veriyoruz. Çünkü kesinlikle kâr amacı gütmüyoruz. Sağlık-Sen olarak her daim sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yanındayız” diye konuştu. 

Sağlık-Sen Kreş’in İkincisi Isparta’da Açıldı

Sağlık-Sen Kreş’in İkincisi Isparta’da Açıldı

Sağlık-Sen Kreş’in İkincisi Isparta’da Açıldı

Kaynak: Haber Merkezi