Cenaze, Isparta Şehir Hastanesi morguna konduktan sonra, helallik alınması için sırasıyla babasının evine ve annesinin yaşadığı eve götürüldü. Daha sonra 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’na getirilen şehidin cenazesine geniş bir katılım sağlandı.

Şarkikaraağaç'ta 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı Şarkikaraağaç'ta 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Törene, şehidin annesi Ayşe Büyükçaylı, babası Osman Sacit Büyükçaylı, kız kardeşi Gizem Büyükçaylı, Isparta Valisi Aydın Baruş, Kara Havacılık Okul Komutanı Tuğgeneral İsa Baydilli, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, milletvekilleri Osman Zabun, Mehmet Uğur Gökgöz  ve Yalım Halıcı, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, askeri ve mülki erkan ile yaklaşık binlerce vatandaş katıldı.

Cenaze namazı, İl Müftüsü Muharrem Biçer tarafından ikindi vakti kıldırıldı. Şehidin annesi Ayşe Büyükçaylı ve kız kardeşi Gizem Büyükçaylı namaz sırasında safta yer aldı. Namazın ardından, tören mangası tarafından bir süre omuzlarda taşınan şehidin cenazesi, nakil aracına konularak Isparta Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Muhabir: Ali Rıza Cesur