Vali Erin’i Isparta Valiliği önünde Garnizon Komutanı Albay Merdin Kışkan, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Vali Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve Valilik birim müdürleri karşıladı.

Ardından makamına geçen Vali Erin, burada karşılamada bulunan protokol heyetiyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Valilik makamında gazetecilere bir açıklama da yapan Vali Erin, “Bugün itibariyle memleketimizin müstesna şehirlerinden bir tanesi olan Isparta’da valilik görevime büyük bir onurla başlamış bulunuyorum. Bu vesileyle öncelikle rabbime hamd ediyorum, şükrediyorum böyle güzel bir şehre hizmet etmeyi nasip ettiği için. Ondan sonra tabii ki bu görevi bizlere tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve güvenlerini bizden esirgemeyen çok kıymetli İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya bakanımıza da en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. Allah’ın izniyle Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz.

Karamuk'un Sağlığa Faydaları Karamuk'un Sağlığa Faydaları

Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Zaten huzurlu sakin bir şehir, bu huzur ve sükûn ortamını daha da güçlendirmeye ve geliştirmeye çabalayacağız. Bütün birlikte çalışacağımız, birlikte Isparta’yı daha ileri noktalara taşıyacağımız arkadaşlarımızla tam bir dayanışma ve iş birliği içerisinde, adaleti ön planda tutarak, hakkı hakkaniyeti gözeterek, insanlarımıza gönüllerimizi ve kapılarımızı sonuna kadar açmak suretiyle şeffaf, katılımcı, hesap verebilir bir yönetim anlayışını sergileyeceğiz. Isparta'nın ekonomisini, ticaretini, turizmini ve sahip olduğu bütün kültürel ve tarihi zenginlikleri daha çok ön plana çıkarmaya, ekonomik ve sosyal açıdan şehri kalkındırmaya yönelik yapılan çalışmaların üzerine yenilerini de katmak suretiyle zaten yaşanabilir bir şehir olan Isparta’yı daha da yaşanabilir bir hale getirmeye, yaşam kalitesi itibariyle de Türkiye’nin yaşanmak istenecek bir şehri haline getirmenin gayreti çabası içerisinde olacağız. Şehirdeki bütün taraflarla, bütün aktörlerle iş birliği içerisinde çalışacağız.

Boş harcayacak hiçbir zamanımız yok. Gecemizi gündüzümüzü inşallah bu şehre ve bu şehrin güzel insanlarına hasredeceğiz. Gece gündüz demeden insanlarımızın içerisinde olacağız, kapılarımız insanlarımıza açık olacak, istişareye önem vereceğiz. Şehrin hayrına olacak her türlü düşünceyi dikkatle dinleyeceğiz ve o düşüncenin realize olması için de elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Yarından itibaren arkadaşlarımızla birlikte oturup şehrin mevcut sorunlarını birlikte değerlendirecek ve şehrimizi ileriye taşınmanın çabası ve gayreti içerisinde olacağız inşallah. Allah bizleri mahcup etmesin. Öncelik vereceğimiz hususlardan bir tanesi de tabii ki bu memleketteki garip gureba, fakir fukara. Yetimlere, özel gereksinime sahip olan hemşehrilerimize özellikle bu gruptaki insanlarımızın hiçbir tanesi biz valimize, devletimize ulaşamayacağız serzenişinde bulunmayacaklar. Onlar bize gelmeden biz onlara gideceğiz.

Onların hayat standartlarının yükseltilmesine yönelik her türlü çabayı gayreti Allah’ın izniyle ortaya koyacağız. Ben inanıyorum ki kısa süre içerisinde Isparta’da var olan güzelliklerin üzerine yenileri eklenecek. Bunu hem sahada ilçelerimizde, şehir merkezinde, kırsalda, kırsal altyapının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarda ortaya koyacağız.

Doğal güzellikler itibariyle de Isparta’nın sahip olduğu bu güzelliklerin hem Türkiye’de hem dünyada daha çok isminden söz edilen ve daha çok ziyaret edilmek istenen bir şehir haline gelecek inşallah. Ben bu vesileyle bütün Ispartalı hemşehrilerime, kardeşlerime onlara hizmet edecek olmanın büyük bir onurunu yaşadığımı ifade ediyor ve hepsine en kalbi selamlarımı, saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum. Allah yardımcımız olsun. Allah bizleri mahcup etmesin inşallah” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi