Bu proje sayesinde, kullanıcılar ünlüler, YouTube fenomenleri veya kurgusal karakterlerle konuşma imkanına sahip olacaklar. Google'ın hedefi, kullanıcıların kendi kopyalarını veya sevdikleri kişilikleri yapay zeka ile etkileşime geçirebilmelerini sağlamak.

65 Yaş Üzeri Vatandaşlara Ödenen Yaşlılık Aylıklarına Zam 65 Yaş Üzeri Vatandaşlara Ödenen Yaşlılık Aylıklarına Zam

Yapay zeka botu, kullanıcıların kişisel bilgilerini ve tercihlerini analiz ederek, onlara daha kişisel bir iletişim deneyimi sunacak. Ancak, bu kadar ileri teknoloji kullanımının gizlilik ve güvenlik endişelerini de beraberinde getirdiği belirtiliyor. Google'ın, kullanıcı verilerini nasıl işleyeceği ve kullanacağı konusunda net bilgiler sağlaması bekleniyor.

Projenin çıkış tarihi henüz net değil, ancak Google'ın bu yapay zeka sohbet botunu önce Google Labs sayfasında test edeceği belirtiliyor. Google Labs, şirketin deneysel projelerini ve yeni teknoloji geliştirmelerini tanıttığı platform olarak biliniyor.

Bu yeni yapay zeka projesi, teknolojinin insan ilişkileri üzerindeki etkilerini ve gelecekteki iletişim yöntemlerini şekillendirebilecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor

Kaynak: HABER MERKEZİ