Isparta

İMO'dan Belediye Meclisinin kararına destek

İnşaat Mühendisleri Isparta Şube Başkanı Erdem Demiralay, Isparta Belediye Meclisinin geçtiğimiz ay kentsel dönüşüme ilişkin aldığı kararı desteklediklerini belirtti.

Abone Ol

Mayıs ayında yapılan İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliğinin Genel kurulunda göreve getirilen Erdem Demiralay başkanlığındaki yönetim kurulu Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezine tanışma ziyaretinde bulundu.

Beraberinde İnşaat Mühendisleri  Engin Aydemir, Galip Tunca, Sultan Ünal , Serhat Öztaş ve Seden Kabadayı ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret eden İMO Isparta Şube Başkanı Erdem Demiralay, Mayıs ayında göreve geldiklerini hatırlatarak,  “Bugün sizlerle tanışmak için buradayız. Genel Kurulumuzu yaptıktan sonra yaz dönemine girildiği için ziyaretleri yaz sonrasına bırakmıştık. Isparta Basını ile tanışmak üzere bugün Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Sayın Mustafa Baş ve basın mensuplarını  ziyaret etmekteyiz. Bundan sonra da sık sık Isparta Basını ile bir araya gelip hem Isparta’nın sorunlarına ilişkin görüş ve önerilerimizi hem de yaptıklarımızı kamuoyu ile paylaşmak arzusundayız” dedi.

BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI

KARARI OLUMLU BULUYORUZ

Bu arada İnşaat Mühendisleri Isparta Şube Başkanı Erdem Demiralay bir soru üzerine Isparta Belediye Meclisinin geçtiğimiz ay kentsel dönüşüme ilişkin aldığı kararı değerlendirdi. Sözkonusu kararı İnşaat Mühendisleri olarak desteklediklerini belirten Demiralay, “Bu kararın Türkiye’de başka hiçbir ilde olmadığını düşünüyoruz. Bu karar diğer illere emsal niteliğinde olacak bir karar. Kentsel dönüşümde hem müteahhitlerin önünü açan hem de vatandaşlarımızın lehine olan bir karar. Bu açıdan Isparta Belediye Meclisinin aldığı karar çok önemli” dedi. 

IGC BAŞKANI

 BAŞ’DAN

TEŞEKKÜR

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da Isparta inşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Erdem Demiralay ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Ben de şahsım ve meslektaşlarım adına sizlere yeni döneminizde başarılar diliyor ve yeni yönetimin hayırlı olması temennilerinde bulunuyorum. Isparta Basını olarak bizler her zaman çalışmalarınızın kamuoyu ile paylaşılmasında üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi. Ziyaret daha sonra sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.