Isparta

Isparta 32 Spor Evinde Üst Üste 3 Maça Çıkacak

Isparta32 Spor Teknik Direktörü Koray Palaz, Yeşil pembe renklere gönül veren taraftarın kendilerine itici güç olduğunu ifade etti.

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Isparta32spor 3 hafta üst üste kendi evinde sahaya çıkacak. Ispartas32spor bu hafta İskenderunspor’u gelecek hafta Kırklarelispor ile lig karşılaşmasına çıkacak. 29,30,31 Ekim tarihlerinde oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında ise yine kendi evinde Pazarspor ile karşı karşıya gelecek.
Ligde kendi evinde üst üste 3 karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Isparta32spor’un Teknik Direktörü Koray Palaz ‘Taraftarlarımız bizim itici gücümüz’ dedi.
Isparta32spor Teknik Direktörü Koray Palaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi.
“Kendi evimizde üst üste 3 karşılaşmaya çıkacağız. Bu hafta İskenderunspor’u ağırlayacağız. Gelecek hafta Kırklarelispor’u konuk edip yine kendi evimizde Türkiye Kupasında Pazarspor ile karşılaşacağız. Taraftarlarımızı bu karşılaşmalarda yanımızda görmek istiyoruz. Onlar bizim itici gücümüz. Pazar günü karşılaşacağımız İskenderunspor karşılaşmasında da onları yanımızda görmek istiyoruz.”