Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Sebahattin Serhat Turgut  ve diğer takım üyesi Erkan Karacabey, Dr. Öğretim Üyesi Burhan Duman danışmanlığında yürüttüğü "Yumurta Çatlaklarının Tespiti için Derin Öğrenme ve Bilgisayar Görü Tabanlı Sensör Sistemi Geliştirilmesi" isimli proje ile, yine bölümümüz öğrencilerinden Furkan Ayakdaş ve Furkan Kümüş, Araştırma Görevlisi Rafet Gözbaşı danışmanlığında yürüttükleri "IOT Tabanlı Otonom Arıcılık: Comodo Bee" isimli proje ile 2024 Teknofest Tarım Teknolojileri yarışmalarında finale kalmaya hak kazandılar.

Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Sedat Çandır,Enes Oran ve Berkant Uzun ise Doç. Dr. Ahmet Ali Süzen danışmanlığında yürüttükleri "Makine Öğrenmesi Destekli Kişiye Özel Sosyal Aktivite Planlama Mobil Uygulama Geliştirilmesi" isimli proje ile 2024 İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sosyal İnovasyon Kategorisinde finale kalmaya hak kazandılar.

Şarkikaraağaç'ta 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı Şarkikaraağaç'ta 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Yusuf Bolat ve diğer takım üyesi Hüseyin Ömerbaşoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Merdan Özkahraman danışmanlığında yürüttüğü "Otonom 18 DoF Tekerlekli Örümcek Robot- Hexapod Tasarımı ve Uygulaması" isimli proje ile, 2024 Teknofest İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışmasında finale kalmaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kaynak: ISUBÜ Bülten