Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, belediyenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ve personel maaşlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Özer, belediyenin bütçesinde nakit sıkıntısı yaşandığını belirterek, "Şu anda belediye olarak ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bütçemizde herhangi bir nakdimiz olmadığı için ilk gelen gelirlerle öncelikle Eğirdirimizi ve çevremizi temizleyen personelimizin maaşlarını ödüyoruz. Daha sonra diğer personellerimize maaşlarını ödemeye çalışıyoruz," dedi.

Onur Çapan Suriye'de Şehit Oldu Onur Çapan Suriye'de Şehit Oldu

Özer, yaklaşan okul sezonuna dikkat çekerek, "Önümüzdeki ay okullar açılacak. İnşallah ay sonu veya Eylül'ün ilk haftasında tüm çalışanlarımızın üç aylık maaşlarını yatırıp, personelimize hiçbir borcumuz kalmayacak, Allah'ın izniyle," ifadelerini kullandı.

Ayrıca, 2025 yılından itibaren maaş ödemeleriyle ilgili sorunların tamamen çözüleceğini müjdeleyen Başkan Özer, "2025 yılının Ocak ayından itibaren maaşlar ödendi mi, ödenmedi mi, geç ödenmişti gibi konuları gündemden düşürüyoruz. Bundan sonra belediyemizde çalışan tüm ekip arkadaşlarımız, maaşlarını günü gününe alacaklar ve daha konforlu bir çalışma hayatına geçecekler. Eğirdir Belediyesi'nde çalışanlar, ayrıcalıklı çalışanlar grubuna girecekler," dedi. Özer, ayrıca belediyede öğle yemeklerinin de başlayacağını belirterek, "Personelimize daha mutlu, daha sosyal bir çalışma ortamı sunmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi